تیترهای مطالب این صفحه: ✔ براکت فولادی چیست؟↓ ✔ انواع براکت فولادی↓ ✔ ویژگی های براکت فولادی↓ ✔ قیمت براکت فولادی↓
براکت فولادی چیست؟
براکت فولادی ساختمان عنصر سخت افزاری قابل توجهی در معماری محسوب میشود. این ابزار میتواند سایر اقلام یا لوازم خانگی را در فضای داخلی دکوراسیون نگه دارد. براکت، در معماری، وسیلهای از چوب، سنگ یا فلز است که برای حمل وزن از دیوار بیرون میآید یا به آن آویزان میشود. اما بدون شک مستحکم ترین نوع براکت انواع فولادی این وسیله است. همچنین براکتهای ساختمانی فولادی در فلزاتی که فاقد خوردگی و زنگ زدگی هستند در نمای بیرونی ساختمان نیز به کارمیروند. این ابزار در اندازههای مختلف موجود هستند و می توانند بر روی انواع دیوارها و فضاها قرار بگیرند. این وسیله ساختمانی فولادی فوق العاده قوی است و میتواند چندین برابر وزن خود را تحمل کند. همچنین آنها برای استفاده به عنوان قفسه کتاب، قفسه آشپزخانه و حمام ایدهآل هستند. براکتهای ساختمانی فولادی دارای استحکام صنعتی هستند تا بتوان از آنها برای ساخت و ساز یا کار خاصی استفاده کرد. براکت های فولادی در سبک های مختلف موجود هستند. مانند انواع نازک با سخت افزار مخفی یا سنتی که فضای بیشتری را اشغال می کنند. این ابزار فولادی در طرحهای ساده و همچنین پیچیده، ظرافت و زیبایی را به فضایی که در آن نصب میشوند، به ارمغان میآورند. آنها در سبکهای همسان و همچنین منحصر به فرد با قابلیت سفارشی ارائه میشوند. پس براکت فولادی این پتانسیل را دارد که ظاهر فضای ساختمان را ارتقا دهد. براکت فولادی که در معرض آب و هوا قرار دارد باید یک پوشش گالوانیزه گرم دریافت کند تا از خوردگی محافظت شود. سوراخ های حفر شده روی براکت های فولادی معمولاً 2 میلی متر بزرگتر از اندازه پیچ مورد استفاده هستند. براکت های فولادی را می توان از طیف وسیعی از مقاطع فولادی ساخت. رایج ترین آنها عبارتند از (FMS) فولاد ملایم تخت، (EA) زاویه برابر یا (UA) زاویه نابرابر.

انواع براکت فولادی
براکت فولادی از انواع و اقسام متفاوتی برخورداراست. مهمترین آیتمی که در تقسیمبندی براکتهای فولادی به کارمیرود نوع کارایی آن است. بسته به اینکه از این وسیله در امورات سنگین یا سبک استفاده شود میزان کارایی نیز متفاوت است. این امر نیز مستقیما متوجه ساختار براکت فولادی است. دو نوع اصلی این ابزار بر اساس فاکتور نامبرده عبارت اند از C و .G بطور کلی از انواع سی این وسیله برای تحمل بار های سبک استفاده می شود. به طبع زمان و سرعت نصب این نوع از براکت ساختمانی کوتاه است. از سوی دیگر ماجرا نیز قطعاً نمیتوان برای امورات سنگین و با حساسیت بالا از براکت فولادی استفاده کرد. نوع دیگری از براکت فولادی انواع G این محصول نامیده میشود. شایان ذکر است که براکت فولادی نوع G قابلیت تحمل وزنهای سنگین و نیمه سنگین را دارد. این ویژگی مستقیماً به ساختار براکت فوق بازمیگردد. در انواع G این محصول لبههای داخلی دارای دندانه هستند. به همین دلیل است که براکت فولادی تحمل بالایی را در برابر وزنه های سنگین از خود نشان میدهد. البته آیتم دیگری نیز در دسته بندی که این ابزار آلات دخیل است. این مورد مستقیماً به ساختار و سبک ساخت این وسایل بازمیگردد. همچنین تنوع بالاتری را نیز در اختیار مشتری قرار میدهد. همین موضوع قابلیت انعطاف پذیری بالاتری را به انواع براکت های فولادی اعطا می کند. چراکه با داشتن حالتها و فرم های مختلف می توان در موقعیتهای متنوعی نیز از این ابزار آلات بهرهبرد. انواع براکت های فولادی بر اساس ساختارهای متنوع به فرم های T، L و F تقسیم میشوند. درنهایت در خصوص دسته بندی انواع و اقسام براکت ها باید به یک نکته مهم سفارشیسازی اشاره کرد. این مسئله می تواند انواع و اقسام براکت ها را دقیقاً مطابق نظر مشتری به وی تحویل دهد.

ویژگیهای براکت فولادی
ویژگیهای متعدد براکت فولادی را میتوان از چند نقطه نظر مورد بررسی قرارداد. طبیعتا اولین مورد به روکش این ابزار بازمیگردد. در قسمتهای قبلی اشارهشد که براکت فولادی از روکش گالوانیزه بهره میبرد. پوششهای گالوانیزه این تونایی را دارند که در موقعیتهای مختلف عمر مفید ابزارآلات را چند برابر کنند. واضحترین و مرموزترین مثال در برابر عوامل مخرب خارجی مربوط به رطوبت است. بدون شک براکت فولادی که از پوشش گالوانیزه استفاده بهره میبرد، قابلیت مقاومت بسیار بالا را در برابر رطوبت از خود نشان دهند. از سوی دیگر ماجرا دیگر عوامل مخرب نیز نمیتوانند آسیب چندانی به ساختار و فرم کلی این ابزار آلات وارد کنند. از جمله این عوامل میتوان به اسیدها و خورندهها اشارهکرد. به طور کلی وجود روکش گالوانیزه برروی براکت فولادی امکان حفظ ساختار و فرم کلی این وسیله را در برابر تمامی عوامل مخرب ایجاد میکند. بنابراین باید با خیال راحت نسبت به نصب انواع براکت فولادی با پوشش گالوانیزه در موقعیت های مختلف اقدام کرد. چرا که این مسئله میتواند عمر مفید ابزار آلات فوق را تا مدتهای مدیدی افزایش دهد. این مسئله مخصوصاً در شهرهای صنعتی و آلوده که باران هایی با غلظت اسیدی دارند بیش از پیش احساس می شود. بنابراین ساخت و سازها در مناطقی که از هوای آلوده بهره می برند مستلزم استفاده از براکت فولادی گالوانیزه است. مورد دوم به قابلیت سفارشی سازی براکت فولادی بازمیگردد. چراکه این ابزار آلات باید دقیقاً مطابق نظر مشتری و موقعیت خواسته شده پردازش شوند. بنابراین با توجه به زوایای مختلف نصب ابزار آلات ساختمانی و موقعیت های متفاوت ضرورت وجود چنین ویژگی در براکت فولادی وجود دارد. بر اساس آنچه که در بخش قبل اشاره شد تنوع فراوان در اندازه و قالب های متفاوت وجود دارد. میزان بار تحملی این وسیله نیز می تواند جزو ویژگیهای برجسته براکت فولادی قرار گیرد.


چرا از براکت فولادی استفاده کنیم؟
براکتهای فولادی مشخصاً از نظر ساختاری سالمترین راه برای پیچ و مهره کردن مصالح ساختمانی هستند. از جمله این مصالح میتوان الوار به بتن، الوار به الوار و الوار به فولاد اشاره کرد. در موارد فراوانی استفاده از براکت فولادی ضرورت دارد. برای مثال در موقعیتهایی که پایه های چوبی با پایه های سطح زمین مطابقت دارند، استفاده از وسیله فوق الزامآور است. در این صورت باید از براکتهای فولادی گالوانیزه برای ایجاد حداقل فاصله 70 میلیمتری استفاده شود. این امر احتمال پوسیدگی چوب و نفوذ موریانه را به حداقل میرساند. معمولا در آلاچیق، آربور معمولاً از قطعات بزرگ و سنگین تشکیل شده است. این قطعات شامل تیرچه ها، تیرها، و غیره هستند. آنها اغلب چوب جامد هستند، اگرچه میتوانند فلزی نیز باشند. چارچوب ساختاری که این قطعات بزرگ را کنار هم نگه میدارد شامل پایههای تیرچه، پایههای پست، اتصالات تیر و موارد دیگر است. اینجاست که معمولاً از براکت فولادی گالوانیزه ضخیم استفاده میشود. زیرا این قطعات سخت افزاری ساختاری برای داشتن استحکام و دوام باورنکردنی ساخته میشوند. آنها می توانند بارهای سنگین را تحمل کنند و دارای سطوح مقاومت برشی بالاتر از استانداردهای صنعت ساختمان هستند. گفتنی است که مصرف کنندگان معمولاً آنها را با اتصال دهنده های سنگین مانند پیچ های چوبی ضخیم و فولادی وصل میکنند. که چسبندگی محکمی روی اتصالات چوب به چوب ایجاد می کند و همچنین تقریباً هر اندازه چوب را در خود جای میدهد. بنابراین ارزش براکت فولادی در پروژه های فضای باز بیش از پیش مشخص میشود. این ابزارآلات چارچوب ساختاری عالی و ایمن را ایجاد میکنند. این مقاومت شگفت انگیز زمان وقوع زلزله خود را نشان میدهد. شایان ذکر است که این ابزارالات در سازه علاوه بر استحکام ساختاری میتواند یک انتخاب طراحی زیبا باشد. درنهایت باید به افزایش ایمنی در دوران ساختوساز نیز اشاره کرد.
قیمت براکت فولادی
برحسب آنچه که تاکنون گذشت میتوان به راحتی از ملاکهای تعیینکننده در قیمت نهایی براکت فولادی نام برد. اولین مورد قطعاً به قابلیت سفارشیسازی بازمیگردد. در صورتی که براکت فولادی خواستهشده فرایند سفارشیسازی را پشت سر گذاشته باشد، قیمت نهایی نیز افزایش مییابد. از سوی دیگر ماجرا دیگر آیتم تعیینکننده در قیمت نهایی براکت فولادی به ابعاد آن بازمیگردد. قابل ذکر است که طول، عرض و میزان ضخامت این محصول در تعیین قیمت بسیار مهم است. بنابراین هرچه سه اِلِمان فوق دارای ابعادی بزرگتر باشند قیمت نهایی محصول نیز به همان نسبت با افزایش روبرواست. پس رابطه مستقیمی میان اندازه براکت فولادی و قیمت نهایی این محصول وجوددارد. نکته مهم دیگری که درتعیین قیمت براکت فولادی موثر است به میزان بار تحملی این محصول بازمیگردد. بنابر آنچه که گذشت برای سازههای سبک و سنگین میتوان از ابزارآلات فوق بهرهبرد. درنتیجه برای سازههای سنگین قیمت بالاتری باید برای براکتهای مقاومتر پرداخته شود. زاویه دیگری که برای تحلیل قیمت براکت فولادی وجوددارد مربوط است به اشکال متفاوتی که در ساخت این محصول به کارمیرود. البته این موضوع مستقیماً با نکته سفارشیسازی در ارتباط است. پس باید کلیه آیتمهای نامبرده را به صورت تودرتو و با یکدیگر سنجید. به همین خاطر است که باید مشورت لازم با کارشناسان مجرب جهت دریافت قیمت نهایی براکت فولادی انجام شود. اینجاست که سخن از مجموعه مجرب تجهیز نما به میان میآید. شرکت فوق با داشتن تجربههای گرانبها و پرسنل مجرب به عنوان یک تامینکننده و ارائهدهنده خدمات قدرتمند در خصوص انواع براکتها بهشمارمیآید. راه اصلی ارتباطی مشتریان با مجموعه تجهیز نما نیز از طریق وب سایت شرکت است. مشتریان کافی است به وب سایت مجموعه تجهیز نما مراجعهکنند و کاتالوگها و اطلاعات محصولات را دریافت کنند. همچنین از این طریق میتوانند با پرسنل مجرب این شرکت نیز درارتباط باشند.
سوالات متداول براکت فولادی
انواع براکت فولادی چیست؟
براکت فولادی از انواع و اقسام متفاوتی برخورداراست. مهمترین آیتمی که در تقسیمبندی براکتهای فولادی به کارمیرود نوع کارایی آن است. بسته به اینکه از این وسیله در امورات سنگین یا سبک استفاده شود میزان کارایی نیز متفاوت است.
ویژگیهای براکت فولادی چیست؟
ویژگیهای متعدد براکت فولادی را میتوان از چند نقطه نظر مورد بررسی قرارداد. طبیعتا اولین مورد به روکش این ابزار بازمیگردد. در قسمتهای قبلی اشارهشد که براکت فولادی از روکش گالوانیزه بهره میبرد. پوششهای گالوانیزه این تونایی را دارند که در موقعیتهای مختلف عمر مفید ابزارآلات را چند برابر کنند.
قیمت براکت فولادی چیست؟
برحسب آنچه که تاکنون گذشت میتوان به راحتی از ملاکهای تعیینکننده در قیمت نهایی براکت فولادی نام برد. اولین مورد قطعاً به قابلیت سفارشیسازی بازمیگردد. در صورتی که براکت فولادی خواستهشده فرایند سفارشیسازی را پشت سر گذاشته باشد، قیمت نهایی نیز افزایش مییابد. از سوی دیگر ماجرا دیگر آیتم تعیینکننده در قیمت نهایی براکت فولادی به ابعاد آن بازمیگردد. قابل ذکر است که طول، عرض و میزان ضخامت این محصول در تعیین قیمت بسیار مهم است.