سرامیک پرسلانی
سرامیک پرسلانی یکی از جدیدترین سرامیک های مورد استفاده در کفپوش و نمای ساختمان می باشد که جذب رطوبت بسیار پایینی دارند. این سرامیک ها دارن وزن بسیار سنگینی بوده و به همین دلیل در برابر فشار و ضربه استحکام بالایی دارند. در ادامه انواع سرامیک پرسلانی، مزایا و معایب و راه های تشخیص اصل بودن آنها را بررسی خواهیم نمود.
از انواع خدمات تجهیز نما می توان به نصب سرامیک خشک و … اشاره کرد.
سرامیک پرسلانی چیست؟
در صنعت تولید کاشی و سرامیک روش های مختلفی استفاده شده و خروجی آنها نیز ویژگی های متفاوتی دارند. نوع خاصی از سرامیک ها که با خاک رس، دانه های بسیار ریز سیلیس و فلدسپات تولید میشود را اصطلاحا پرسلان می گویند. خمیر این سرامیک ها پس از آماده سازی در کوره هایی با درجه حرارت بسیار بالا قرار گرفته و به دلیل فشار زیادی که به آن وارد میشود، به استحکام بالایی دست پیدا می کنند.
این سرامیک ها برای اولین بار توسط چینی ها ارائه شده و به آن سفال شیشه نیز گفته میشود. برخلاف سفال های معمولی، سطح سرامیک پرسلان کاملا صاف و یکدست بوده و متخلخل نخواهد بود.
انواع سرامیک پرسلانی
با توجه به فاکتورهای مختلفی می توان این سرامیک ها را دسته بندی کرد و بر همین اساس نیز کاربردهای متفاوتی دارند. به عنوان مثال، با توجه به روند تولید این سرامیک ها در گروه های زیر قرار خواهند گرفت:
سرامیک سخت خمیر
این سرامیک ها از ترکیب پور فلدسپات و خاک کائولن تولید شده و پس از حرارت دهی در کوره به سطح بسیار مقاومی دست پیدا می کنند. حرارت دهی این سنگ در کوره های 1450 درجه سانتی گراد انجام شده و به همین دلیل سطح سختی داشته و امکان برش در آنها وجود ندارد.
سرامیک نرم خمیر
این نوع از سرامیک ها ترکیبی از خاک رس و شیشه زمینی می باشد و با توجه به اینکه در کوره های 1200 درجه سانتی گراد حرارت دهی میشوند، به همین دلیل نرم تر از نوع سخت خمیر هستند. سرامیک های پرسلانی نرم را می توان برش داد و مقاومت کمتری نسبت به سخت خمیر دارند.
روش های نصب سرامیک پرسلانی نما
قبل از اینکه به روش های نصب سرامیک پرسلانی نما بپردازیم، بهتر است کمی با کلیت خود سرامیک پرسلانی نما آشنا شویم. با پیشرفت تکنولوژی و فناوری، صنعت حوزه ی کاشی و سرامیک هم دچار این تحول شده است. یکی از جدید ترین کاشی های سرامیکی که در بین افراد از جمله صاحبان کسب و کار ها محبوبیت زیاد و ویژه ای دارد، سرامیک پرسلان است. سرامیک پرسلان، دارای انواع و اقسام گوناگون و متنوعی برای نما، کف و دیوار می باشد. اگر شما هم، در خصوص این نوع سرامیک (پرسلان) و نصب سرامیک پرسلانی نما ، اطلاعات کافی ندارید، کافیست با خواندن این مطلب اطلاعات لازم را به دست آورید.
حالا به سراغ انواع روش های نصب سرامیک پرسلانی نما می رویم. بطور کلی این روش ها برای نصب پرسلان در نما به 3 صورت زیر است:
روش اول : چسب سرامیک
روش دوم : اسکوپ
روم سوم : روش خشک
ابتدا با روش چسب سرامیک آشنا می شویم:
چسبی که در این روش نصب سرامیک پرسلانی نما استفاده می شود یک چسب سرامیک پودری با ویژگی های خاص است. این چسب منجر به سرعت دادن در اجرا نصب و همچنین باعث کاهش هزینه اجرا می شود. چسب سرامیک پودری به طور کلی بر پایه سیمان تولید و ساخته می شود. این چسب در برابر رطوبت بسیار مقاوم است. با به کار بردن چسب سرامیک و کاشی پودری برای نصب سرامیک پرسلانی نما، انعطاف پذیری افزایش می یابد و همچنین چسبندگی کامل تر انجام می شود . چسب مربوط به سرامیک پرسلان، با آب مخلوط می شود و بعد از خشک شدن، در برابر سرما و گرما مقاوم و پایدار است. از ویژگی های دیگر چسب سرامیک و کاشی کاهش بار مرده ساختمان و نیز کاربرد آسان آن است. از این چسب می توان برای نصب کاشی پرسلانی نما، موزاییک، سنگ و سطوح سیمانی استفاده نمود. همین طور این نوع چسب در زیر سازی سطوح ناهموار و نصب قرنیز سنگی هم کاربرد دارد و استفاده می شود.
مقدار مصرف چسب سرامیک پودری بستگی به سرامیک و سطح زیر کار موجود دارد. بطور کلی در حالت استاندارد سطح در ازای هر متر مربع ۵/۲ تا ۵/۳ کیلوگرم پودر چسب مصرف می شود.
روش دوم روش اسکوپ است:
روش اسکوپ برای نصب سرامیک پرسلانی نما یک روش نصب خشک سرامیک بدون نیاز به ملات است.
اسکوپ چیست؟ اسکوپ یک ورق ۱ میلی متری فولادی است که بعد از برش، به مهره واشردار پرس می شود. اسکوپ با قرار گرفتن در زیر پرس بیست تنی و بعد از آن دو بار آبکاری به شکل نهایی در می آید. در روش اسکوپ نصب سرامیک پرسلانی نما، در ابتدا کار محل مورد نظر را برای ایجاد یک شیار، زیر مته قرار می دهند، فقط در حدی که تا اندازه ۶ میلی متر در سرامیک نفوذ کند. اسکوپ های به کار رفته باید به فاصله ۲۱ سانتی متری دو طرف قطعه فوق نصب شوند. پس از ایجاد شیار، با ضربات چکش لاستیکی اسکوپ به صورت وارونه و برعکس در قسمت درونی اسکوپ جمعکن قرار می گیرد. پس از آن بر روی ماتریس مورد نظر قرار می گیرد تا فرم و شکل شیار را به خود بگیرد، پس از آن با چکش لاستیکی جاگیری کامل انجام می گیرد. بعد از این مرحله، در مرحله نهایی نصب سرامیک پرسلانی نما، سیم اسکوپ را به دور پیچ ها می بندند و پیچ ها را سفت می کنند و سرامیک را توسط اسکوپ به طور کامل به سیم متصل می کنند.
روش خشک روش سوم و رایج نصب سرامیک پرسلانی نما است:
جدیدترین روش نصب سرامیک پرسلانی نما روش خشک است. در این روش برای نصب سرامیک، ملات وجود ندارد و از قلاب و پیچ یا اصطلاحا رولپلاگ برای نصب استفاده می شود. این روش به دو صورت اجرا می شود؛ در روش اول گیره های آهنی بر روی ساختمان نصب می گردد و پس از آن سرامیک، به گیره ها متصل می شود در روش دوم با استفاده از دریل سوراخ هایی در سرامیک و دیوار ایجاد می کنند و آن را به ساختمان مورد نظر پیچ می کنند. در این روش سرامیک ها با فاصله بسیار کم از یکدیگر (چند میلی متر) نصب می شوند، تا در صورت انبساط و انقباض از شکسته شدن آن ها پیشگیری شود. در پشت سرامیک ها توری پلاستیکی و یا فلزی قرار داده می شود تا از در صورت جدا شدن آن ها از ساختمان، از سقوط آن ها جلوگیری شود.
روش خشک نسبت به روش ملات دار بهتر است و مزایای بیشتری دارد. چرا که زمان بسیاری نیاز ندارد و نصب سرامیک آسان و راحت انجام می شود و نخاله ای از آن باقی نمی ماند.
آیا نصب سرامیک پرسلانی نما نیاز به متخصص دارد؟
نصب سرامیک پرسلانی نما، به دلیل وزن بالا، ابعاد بزرگ و ظرافت این نوع سرامیک، کار آسانی نیست و نیاز به مهارت و تجربه کافی دارد. در غیر این صورت، ممکن است با مشکلاتی مانند ناهموار شدن سطح، ترک خوردن سرامیک ها، نفوذ آب به داخل نما و … روبرو شوید.
مزایای استفاده از متخصص برای نصب سرامیک پرسلانی نما:
- مهارت و تجربه: متخصصان سرامیک کار، با اصول و روش های صحیح نصب سرامیک پرسلانی نما به طور کامل آشنا هستند و می توانند این کار را با دقت و ظرافت بالا انجام دهند.
- سرعت و دقت: متخصصان می توانند کار نصب را در مدت زمان کوتاه تری و با دقت بیشتری انجام دهند.
- استفاده از ابزار و مصالح مناسب: متخصصان از ابزار و مصالح مناسب برای نصب سرامیک پرسلانی نما استفاده می کنند که این امر به افزایش طول عمر و زیبایی نما کمک می کند.
- جلوگیری از بروز مشکلات: متخصصان با تجربه می توانند از بروز مشکلاتی مانند ناهموار شدن سطح، ترک خوردن سرامیک ها، نفوذ آب به داخل نما و … جلوگیری کنند.
- ارائه ضمانت: بسیاری از متخصصان سرامیک کار، ضمانت کار خود را ارائه می دهند که این امر خیال شما را از بابت کیفیت کار راحت می کند.
با توجه به موارد ذکر شده، به شدت توصیه می شود که برای نصب سرامیک پرسلانی نما از یک متخصص سرامیک کار با تجربه استفاده کنید. این کار نه تنها به شما در داشتن یک نمای زیبا و باکیفیت کمک می کند، بلکه از بروز مشکلات و خطرات احتمالی نیز جلوگیری می کند.
تشخیص سرامیک پرسلانی اصل
با توجه به حرارت دهی های طولانی مدت در دمای بالا که بر روی این سرامیک ها انجام میشود، امکان نفوذ رطوبت به درون آنها کمتر از 5 درصد می باشد. با این قابلیت می توان سرامیک پرسلان را از سایر سرامیک ها تشخیص داد. برای تشخص اصل بودن و کیفیت بالای آنها کافیست مراحل زیر را طی کنید:
- وزن سرامیک را به طور دقیق اندازه گیری کنید.
- سرامیک را به مدت 5 ساعت در آب خالص بجوشانید و سپس 24 ساعت آن را در ظرف آب قرار دهید.
- سپس سرامیک را پس از خشک شدن مجدد وزن کنید. اگر وزن آن بیشتر از 5 درصد افزایش پیدا کرد، به معنای جذب آب به بافت درون سرامیک است و نشان دهنده تقلبی بودن آن است.
مزایای سرامیک پرسلانی
در سالهای اخیر این نوع سرامیک به شدت در ساختمان سازی کاربرد پیدا کرده است. دلیل این حجم از تقاضا بدون شک مزایای متعدد آن می باشد که عبارتند از:
- مقاومت و استحکام بسیار بالا در برابر ضربه و فشار به دلیل روند تولید و حرارت دهی طولانی مدت تحت فشار
- سطح بسیار صاف و صیقلی و شیشه ای و بازتاب نور
- قدرت جذب کمتر از 5 درصد
- مقاومت بسیار بالا در برابر تماس با اشیای نوک تیز و ایجاد خراشیدگی و سایش
- استحکام بالا در برابر نوسانات دمایی و یخ زدگی و آتش سوزی
- زیبایی و جلوه ظاهری بسیار عالی به دلیل تنوع در طرح و رنگ
بهترین شرکت نصب سرامیک پرسلانی نما
برای انتخاب بهترین شرکت نصب سرامیک پرسلانی نما باید به موارد زیادی توجه کرد، چرا که متاسفانه افراد سودجوی زیادی خود را به عنوان بهترین شرکت نصب سرامیک پرسلانی نما معرفی می کنند، در صورتی که تخصص اجرای و انجام پروژه را ندارند و علاوه بر پایین اوردن کیفیت پروژه باعث هدر رفت منابع مالی شما نیز می شوند.
شرکت تجهیز نما با بکار گیری نیروی متخصص به عنوان یکی از معتبرین و به گفته عده ی زیادی از کارشناسان امر، بهترین شرکت نصب سرامیک پرسلانی نما در ایران، آماده همکاری با اشخاص حقیق و حقوقی می باشد. برای همکاری از طریق منوی ((تماس با ما)) با تجهیز نما در ارتباط باشید.
معایب سرامیک پرسلانی
البته این سرامیک ها علیرغم مزایای متعدد، برخی محدودیت ها را به همراه دارند که نمی توان از آن ها چشم پوشی کرد. یکی از مهم ترین معایب پرسلان، وزن سنگین آنها می باشد. به دلیل وزن سنگین و سطح بسیار مقاوم، امکان برش آنها وجود نداشته و جا به جایی سختی دارند. علاوه براین، نصب این سرامیک ها نیاز به مهارت و تخصص داشته و آماده سازی زیرساخت زمان بر بوده و تعمیر آنها نیز دشوار است. همچنین لازم به ذکر است، در پروژه های ساختمانی که هزینه ها اهمیت زیادی دارند، استفاده از پرسلان نمی تواند گزینه ایده آلی باشد. چون نسبت به سایر انواع سرامیک قیمت بالایی دارند.
کاربرد سرامیک پرسلانی
سرامیک های پرسلانی به دلیل مقاومت بالا در برابر نوسانات دمایی، فشار و ضربه و ساییدگی در محیط های مختلفی قابل استفاده هستند. از مهم ترین موارد کاربرد این سرامیک ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- قابل استفاده به عنوان کفپوش سرویس بهداشتی و حمام به دلیل قدرت جذب رطوبت بسیار پایین
- استفاده از سرامیک پرسلان در نمای خشک ساختمان های مسکونی و تجاری و غیره
- نصب پرسلان روی دیوار برای مقاوم سازی
- قابلیت استفاده از پرسلان به عنوان کفپوش محوطه، سالن و پله ها به دلیل استحکام زیاد
اجرای نصب سرامیک پرسلانی نما
روش اجرای نمای سرامیک پرسلانی نما به صورت خشک دو صورت نمایان و غیر نمایان انجام می گیرد:
روش نمایان (visible)
در این روش نصب سرامیک پرسلانی نما تایل های سرامیک به وسیله قطعات کلیپس ساخته شده از فولاد ضد زنگ، به ریل های آلومینیومی زیرسازی، در فاصله های مشخصی وصل می شود. رنگ کلیپس ها با رنگ سرامیک به وسیله رنگ پلی استر یکسان می شود تا مغایرت نداشته باشند. در محل اتصال ریل های آلومینیومی به سرامیک، لاستیک های EPDM قرار می گیرند تا بدین وسیله از لغزش سرامیک ها جلوگیری شود.
روش غیرنمایان (invisible)
این روش خود به دو روش برای نصب سرامیک پرسلانی نما تقسیم بندی می شود: سیستم شیاری و سیستم کیل
سیستم کیل (Keil)
اتصالات کیل، اتصالات مخفی مکانیکی بدون نیاز به چسب در نصب سرامیک پرسلانی نما هستند.
سیستم شیاری
در این سیستم، شیار هایی خاص در پشت سرامیک ها در دو جهت مخالف هم ایجاد می شود.
نصب سرامیک پرسلانی
با توجه به اینکه چه کاربردی برای این سرامیک ها در نظر گرفته اید، شیوه های متفاوتی برای نصب می توانید استفاده کنید. از جمله روش های بسیار پرکاربرد برای نصب این سرامیک ها می توان به گزینه های زیر اشاره نمود:
- نصب پرسلان با چسب: با استفاده از چسب های مخصوص سرامیک روی سطوح مورد نظر قرار گرفته و محکم میشود. این روش برای پرسلان های سخت خمیر که وزن سنگین تری دارند گزینه ایده آلی نیست و برای سرامیک های سبک استفاده میشود.
- نصب پرسلان با انکربولت: این شیوه نصب برای اجرای نمای خشک ساختمان کاربرد دارد. ابتدا زیر ساخت با ریل های آلومینیومی آماده سازی شده و سرامیک ها سوراخ و با نوع خاصی از پیچ رولپلاک فلزی به ریل متصل میشوند. این شیوه نصب نیاز به مهارت بالایی داشته و در نمای ساختمان ها کاربرد زیادی پیدا کرده اند.
- نصب با مصالح ساختمانی: در این روش مانند سایر روش های سنتی از مصالح ساختمانی به عنوان ملات زیر استفاده شده و سرامیک روی آن قرار گرفته و با ضربه محکم میشود.
- نصب شیاری: در این روش ابتدا پشت سرامیک یک شیار عمیق ایجاد شده و سپس کلیپس ها با چسب به این شیار محکم شده و سپس روی ریل آلومینیومی متصل خواهند شد. این رش بیشتر برای اجرای نمای سرامیک خشک به شیوه پنهان کاربرد دارد.
بررسی تحمل سرامیک پرسلانی در برابر گرما
امروزه شاهد گسترش هر چه بیشتر استفاده از سرامیک پرسلانی در تعداد بسیار زیادی از منازل و ساختمان ها هستیم. سرامیک پرسلانی نه تنها گزینه ای ایده آلی برای کفپوش ها به حساب می آید، بلکه در کانتر ها و نیز سرویس های بهداشتی استفاده و کاربرد دارد. در صورتی که قصد تجهیز و یا بازسازی منزل و یا دفتر کار و یا … خود و همچنین استفاده از مواد اولیه و متریال با دوام و با کیفیت برای انجام این کار را دارید، یکی از گزینه های ایده آل پیش روی شما، به طور حتم سرامیک پرسلانی می باشد، زیرا که دارای مقاومت بالایی در مقابل حرارت بالا و انواع آسیب ها خواهد بود.
بررسی تحمل سرامیک پرسلانی در برابر گرما به ما می گوید که:
با توجه به مقاومت این نوع سرامیک در مقابل گرما و حرارت بالا، این سرامیک، گزینه ایده آلی برای کاشی های اجاق گاز و پشت سینک به حساب می آید. به طور کلی، صدمه و زیانی به دلیل وجود گرمای زیاد حاصل از پخت و پز غذا، به کاشی پرسلانی وارد نخواهد شد. این نوع از سرامیک ها به سبب سختی و تراکم بالا، انتخاب خوبی برای مکان های پر رفت و آمد همچون نشیمن، آشپزخانه، حمام و راهرو ها می باشند.
همچنین کاشی پرسلانی را می توان گزینه ای مناسب برای استفاده در شومینه و اطراف آن، به علت دوام و مقاومت بالا در برابر گرمای زیاد دانست. به طور کلی می توان گفت که عملکرد سرامیک های پرسلان، با آجرهای نسوز مشابه است که هر دوی این ها، توانایی جذب حرارت و گرما را دارا هستند و معمولا در شومینه ها به کار برده می شوند. هر چند که سرامیک های پرسلانی مقاومت بالایی در مقابل حرارت دارند، اما سعی کنید که سرامیک ها با حرارت و گرما به طور مستقیم تماس نداشته باشند. به عنوان پیشنهاد بهتر است اقدام به ایجاد حائل یا مانع بین کاشی ها و گرمای شومینه نمایید، تا بدین ترتیب اطمینان حاص کنید که ظاهر و نمای کاشی پرسلانی به بهترین شکل ممکن باقی خواهند ماند.
تفاوت سرامیک پرسلانی با کاشی
در مورد تفاوت سرامیک پرسلانی با کاشی میتوان در ابعاد متفاوتی به این مورد نگاه کرد، در واقع نوع تولید و تهیه تا قیمت و حتی نصب نگهداری این محصولات با یکدیگر متفاوت هستند. در این بخش با جزئیات تفاوت سرامیک پرسلانی با کاشی را بررسی کنیم:
1- تفاوت کاشی پرسلانی با کاشی از نظر تولید و مواد اولیه
این دو محصول متریال مشابه اما کمی متفاوت دارند، به طور کلی سرامیک پرسلان با ماسه دانه ریز، نوعی خاک رس مخصوص، و مواد طبیعی مثل گرانیت، فلدسپات و سیلیس ساخته می شود.
این مواد اولیه در تهیه کاشی معمولی تنها شامل ماسه، خاک رس معمولی و برخی دیگر افزودنی ها برای بالا بردن مقاومت محصول است. کاشی پرسلان تحت فشار بیشتری و در دمایی بالاتر نسبت به کاشی در کوره می رود و بافت سفت تری نسبت به کاشی دارد؛ مهمترین نکته جذب آب زیر 05/0 در صد است که کاشی را پرسلان می کند.
2- تفاوت پرسلان با کاشی از نظر مقاومت
مهم ترین فاکتور دیوارپوش ها و کفشپوش ها مقاومت آنها است. کاشی پرسلان در مقایسه با کاشی بافت فشردهتر و یکنواختتری دارد، داری منافذ کمتری است، در مقابل نفوذ آب بسیار مقاوم است، دارای مقاومت و استحکام بیشتری است، همچنین در مقابل تغییرات دما، فشار، خراش و ضربه مقاومت خوبی دارد. در نتیجه کاشی پرسلان به انتخابی همیشگی تبدیل می شود و به طور کلی خیال خریدار نسبت به آن راحت تر است.
3- تفاوت پرسلان با کاشی از نظر نصب
نصب سرامیک پرسلان، از جمله مواردی است که نصاب های کاشی با آن مواجه اند. نصب این نوع سرامیک، به دلیل برخورداری از بافتی متراکم و سفت، کاری نسبتا دشوار است. به همین دلیل، از یک نصاب ماهر برای نصب آن کمک بگیرید، که دارای تجربه کافی باشد، چرا که امکان دارد سرامیک ها نسبت به زمین یا دیوار، از تراز مناسبی برخوردار نباشند.
می توانید برای چسباندن انواع سرامیک، در سطوح افقی و عمودی از چسب سرامیک پرسلان استفاده کنید.
4- تفاوت پرسلان با کاشی از نظر نگهداری و تعمیر
از آنجا که سرامیک پرسلان از کیفیت و مقاومت بالایی در مقایسه با کاشی برخوردار است، هزینه نگهداری آن کمتر است. در صورتی که بخواهید آن را تعویض کنید، باید هزینه بیشتری را پرداخت نمایید. این مورد، بخاطر حساسیت زیاد پرسلان در مقایسه با سرامیک های معمولی است.
توجه نمایید که با نصب سرامیک پرسلان و نگهداری آن به طرز درست و صحیح، به طور حتم می توان عمری طولانی را برای آن لحاظ کرد.
نمایندگی سرامیک پرسلانی
تجهیز نما یکی از بزرگترین نمایندگی های سرامیک های پرسلان در تهران بوده و امکان خرید عمده و جزئی را به صورت اینترنتی از هر گوشه از ایران فراهم نموده است. این سرامیک ها دارای کیفیت تضمین شده بوده و توسط کارشناسان تجهیزنما به عنوان نمای خشک با سیستم های پیشرفته نمایان و پنهان قابل اجرا می باشند. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان تجهیزنما از طریق راه های ارتباطی پایین صفحه تماس بگیرید.
خرید سرامیک پرسلانی
در خرید سرامیک پرسلانی و کاشی همیشه معیار زیبایی و هماهنگی رنگ کاشی پرسلانی با دیگر اجزای خانه نیست، بلکه نکات و توجهات مهم خرید سرامیک پرسلانی و کاشی فراتر از این ها است. برای خرید سرامیک پرسلانی باید ویژگی های منزل و ساختمان را در نظر گرفت، برای مثال اینکه سرامیک را برای کدام قسمت از ساختمان یا خانه مورد نظر می خواهیم در انتخاب جنس سرامیک تأثیر گذار است؛ جنس بعضی سرامیک ها به گونه ای است که برای استفاده در نقاط ویژه و خاصی از ساختمان مناسب می باشند. قبل از هر چیزی بدانید که سرامیک پرسلانی را برای کدام بخش از ساختمان خود می خواهید بخرید و به کار ببرید؟ چه اندازه پرسلان، مورد نیاز شما است؟ این نکته را مد نظر داشته باشید که استحکام و مقاومت کاشی پرسلانی تا چه حد برای شما اهمیت دارد. شما عزیزان همواره برای خرید سرامیک پرسلانی می توانید به سایت تجهیز نما مراجعه نمایید و با مقایسه محصولات متنوع به انتخاب و خرید سرامیک مورد نظر بپردازید. شرکت تجهیز نما با سابقه طولانی در بازار سرامیک و کاشی، به عنوان یکی از معتبر ترین مراکز خرید این محصولات به شمار می رود.
فروش سرامیک پرسلانی
در هنگام خرید و فروش سرامیک پرسلانی باید به نکاتی توجه داشت برای مثال اگر به یک سکوی منحنی در حمام خود علاقه دارید، باید از سرامیک های کوچک تر برای این کار استفاده کنید. این سرامیک باید برای دیوار و کف مناسب باشد و با فضاهای مرطوب و خیس هم سازگار باشد. در حقیقت این سرامیک های کوچک به شما اجازه می دهند سطوح خمیده و منحنی ها را در حمام تان دقیق تر در بیاورید. نکته ی دیگری که در هنگام خرید و فروش سرامیک پرسلانی باید به آن توجه داشت این است که در صورتی که مایلید کف حمام یک دست باشد و طول عمر آن زیاد نیز باشد، از سرامیک های بزرگ استفاده کنید. استفاده از یک کاشی پرسلانی بزرگ در کل سطح حمام، فضای حمام را بزرگ تر نشان می دهد. اگر به دنبال سرامیک های بزرگ هستید، نمونه ای با مقاومت بالا در برابر لغزش و آب و رطوبت را انتخاب کنید.
قیمت سرامیک پرسلانی
قیمت های ارائه شده برای این نوع سرامیک ها در بازه گسترده متغیر می باشد که دلیل آن، تفاوت های موجود در کیفیت آنها است. نوع پرسلان، ضخامت، رنگ بندی و اندازه و سایز از جمله مواردی هستند که در قیمت سرامیک پرسلانی در تهران تاثیرگذار می باشد. علاوه براین، خرید عمده یا جزئی از نمایندگی و تعداد واسطه های بین خریدار و تولیدکننده همگی بر قیمت نهایی محصول تاثیر بسزایی دارند. برای استعلام قیمت می توانید با کارشناسان فروش تجهیز نما تماس بگیرید.
سوالات متداول سرامیک پرسلانی
سرامیک پرسلانی چیست؟
نوع خاصی از سرامیک ها که با خاک رس، دانه های بسیار ریز سیلیس و فلدسپات تولید میشود را اصطلاحا پرسلان می گویند.
نمایندگی سرامیک پرسلانی درکجاست؟
تجهیز نما یکی از بزرگترین نمایندگی های سرامیک های پرسلان در تهران بوده و امکان خرید عمده و جزئی را به صورت اینترنتی از هر گوشه از ایران فراهم نموده است.
قیمت سرامیک پرسلانی در تهران چیست؟
قیمت های ارائه شده برای این نوع سرامیک ها در بازه گسترده متغیر می باشد که دلیل آن، تفاوت های موجود در کیفیت آنها است. نوع پرسلان، ضخامت، رنگ بندی و اندازه و سایز از جمله مواردی هستند که در قیمت سرامیک پرسلانی در تهران تاثیرگذار می باشد.
با سلام وقت بخیر
هزینه سرامیک پرسلانی از کاشی بیشتر است؟