دیتیل اجرای سرامیک خشک
دیتیل اجرای سرامیک خشک به کلیه تجهیزاتی گفته میشود که در زیرساخت و برای نصب و اتصال تایل های سرامیکی روی رانرهای آلومینیومی مورد استفاده قرار میگیرد. با توجه به تفاوت هایی که در نحوه اجرای سرامیک وجود دارد، به همین دلیل تنوع در دیتیل ها بسیار زیاد بوده و از نظر جنس و کیفیت نیز تفاوت های چشمگیری در آنها به چشم میخورد. تجهیزنما در ادامه به معرفی جزئیات بیشتری درباره این دیتیل ها پرداخته و به ویژگی ها، قیمت و نحوه خرید آنها اشاره خواهد داشت.
دیتیل اجرای سرامیک خشک چیست؟
در اجرای دیتیل نمای سرامیک خشک ملات های سیمانی به طور کامل حذف شده و با زیر ساخت فلزی و رانرهای آلومینیومی جایگزین شده اند. تایل های سرامیکی به شیوه های مختلف روی رانرهای آلومینیومی قرار گرفته و در نهایت به شبکه فلزی بسیار مقاوم که روی ساختمان قرار دارد متصل میشوند. برای نصب سرامیک ها روی نمای ساختمان به این روش نیاز به تجهیزات فلزی متعددی می باشد که اصطلاحا به آنها دیتیل گفته میشود. در واقع دیتیل اجرای سرامیک خشک همان جزئیات و قطعاتی گفته میشود که برای نصب سرامیک و سنگ به روش خشک مورد استفاده قرار میگیرند.
انواع دیتیل اجرای سرامیک خشک
در اجرا و نصب سرامیک روی نمای ساختمان ها از سیستم های پنهان و سیستم های نمایان استفاده میشود که تفاوت های زیادی در آنها وجود دارد. از مهم ترین دسته بندی های ارائه شده برای دیتیل های اجرای نمای سرامیک خشک می توان به نوع کاربرد و سیستم اجرای آنها اشاره نمود. در حالت کلی از کاربردی ترین دیتیل ها بر اساس سیستم اجرای آنها می توان به گزینه های زیر اشاره نمود:
نمای سرامیک خشک چیست؟
در معماری سنتی و مدرن ایرانی و سایر کشورها نمای ساختمان به اندازه فضای داخلی آن حائز اهمیت است و به شیوه های مختلف تلاش میشود تا جلوه ای منحصر به فرد برای بنا ایجاد شود. علاوه بر استفاده از سنگ و آجر، در سالهای اخیر سرامیک نیز به این صنعت راه پیدا کرده است و جلوه ای جدید را ایجاد نموده است. نمای خشک سرامیک با سرامیک های پرسلانی در طرح های مختلف سنگی، تراورتن و گرانیت و رنگی و طرح دار اجرا شده و از رانر و زیر ساخت فلزی برای آنها استفاده میشود. روند اجرای این سبک نما به صورت زیر می باشد:
- زیر ساخت فلزی با توری های فایبرگلاس یا پلاستیکی و فلزی آماده سازی و روی سطح نما نصب میشوند.
- رانرهای آلومینیومی برای قرار گرفتن تایل های سرامیکی آماده سازی شده و روی ساختمان قرار میگیرند.
- تایل های سرامیکی با تجهیزاتی از قبیل کلیپس و چسب و غیره روی رانر آلومینیومی قرار گرفته و محکم میشود.
همان طور که اشاره شد، در هیچ یک از مراحل اجرای کار از ملات های سیمانی استفاده نشده و تمام زیرساخت فلزی می باشد. به همین دلیل استحکام بسیار بالایی دارند.
اجرای نمای سرامیک خشک چیست؟
یکی از مهم ترین و اصلی ترین مراحل ساختمان سازی، انتخاب متریال مناسب برای نما می باشد. متریالی که برای نما انتخاب میشود نه تنها بر زیبایی و جلوه ظاهری تاثیرگذار است، بلکه نقش موثری بر هزینه ها نیز خواهد داشت. اجرای نمای سرامیک یکی از روش های بسیار پرکاربرد برای زیباسازی ساختمان ها می باشد که اصلی ترین متریال در آنها، سرامیک است. برخلاف تصور اغلب افراد که از سرامیک تنها به عنوان کفپوش استفاده می کنند، نوع خاصی از آنها در نمای ساختمان ها نیز کاربرد دارد. البته لازم به ذکر است، برای اجرای نمای سرامیک خشک نوع سرامیکی که استفاده میشود با کفپوش ها کاملا متفاوت خواهد بود.
سرامیک های مورد استفاده در نمای ساختمان مقاومت بسیار بالایی در برابر نم و رطوبت داشته و تنها 5/0 درصد و کمتر از آن احتمال نفوذ دارند.
قیمت اجرای نمای سرامیک خشک
در تعیین قیمت اجرای نمای سرامیک خشک فاکتورهای متعددی نقش داشته که از مهم ترین آنها می توان به سیستم اجرای نما اشاره نمود. قیمت اجرای سرامیک خشک بسته به نوع نمایان و پنهان و همچنین سادگی یا پیچیدگی اجرا متفاوت می باشد و البته مکان اجرای نما بسته به تهران یا شهرستان های دور از پایتخت هم متفاوت خواهد بود ، ولی به طور کلی قیمت اجرای نمایان در تهران که شامل نقشه برداری و تهیه نقشه های شاپ و ازبیلت نما ، اجرای زیرسازی فولادی و نصب رانرهای آلومینیومی و نصب سرامیک و ریگلاژ آن از حدود متر مربعی ۶/۰۰۰/۰۰۰ ریال تا حدود ۹/۰۰۰/۰۰۰ ریال درتهران توسط شرکت های مجری اعلام می گردد و در مورد سیستم پنهان کیل این رقم حدودا ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش خواهد داشت و در شهرستان های دور نیز این ارقام با ۵ تا ۱۵ درصد تقییرات قیمتی همراه خواهد بود ، اما نکته اصلی در تعیین دقیق قیمت سختی اجرا و به تبع آن مقدار نصب سرامیک در طول یک روز ملاک اعلام قیمت دقیق مجریان نمای سرامیک خشک میباشد متراژ نمای ساختمان، نوع سرامیک و ضخامت آنها، نوع طراحی نما و شرایط محیطی نیز می توانند بر قیمت ها تاثیر زیادی داشته باشند. با توجه به نوسانات در قیمت فلزات و تجهیزات وارداتی، قیمت ها با تغییر زیادی در طول سال مواجه میشوند. به همین دلیل پیشنهاد می کنیم برای استعلام قیمت اجرای نمای سرامیک خشک با کارشناسان تجهیز نما تماس بگیرید.
انواع نصب سرامیک خشک
به دلیل اهمیت بسیار زیاد زیر ساخت و میزان استحکام آن، سیستم های مختلفی برای نصب سرامیک خشک ارائه شده است. در دسته بندی کلی، دو نوع نمای خشک وجود دارد که عبارتند از:
-
سیستم پنهان نمای خشک سرامیک
از بهترین و زیباترین نوع نصب نمای خشک می توان به سیستم های پنهان اشاره نمود. ویژگی بارز این سیستم ها، قابل رویت نبودن زیر ساخت و هیچ یک از تجهیزات و دیتیل ها می باشد. سیستم های شیاری، چسبی، پیمی و کیل از جمله زیرمجموعه های اجرای پنهان نمای سرامیکی می باشد.
-
سیستم نمایان سرامیک
نوع دیگری از سیستم های نصب سرامیک خشک، سیستم نمایان می باشد که بخشی از تجهیزات روی سرامیک قرار گرفته و قابل رویت می باشند. سیستم فاوتون، کلیپس چهار طرفه، ترک و ماسا زیرمجموعه های این سیستم های نصب میشوند. به عنوان مثال، در سیستم فاوتون، ابتدا زیر ساخت فلزی زیرین اجرا شده و تایل های سرامیکی روی رانر قرار گرفته و با کلیپس محکم میشود. بخشی از کلیپس ها روی سطح سرامیکی قرار گرفته و به همین دلیل به آن سیستم نمایان گفته میشود.
مزایای نصب سرامیک خشک
برای نصب سرامیک ها در کفپوش و دیوار از ملات های سیمانی استفاده میشود اما اجرای آن برای نمای ساختمان مناسب نیست. از مهم ترین دلایل بری نصب سرامیک خشک در نمای ساختمان می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- سرامیک های پرسلانی و خشک دارای تنوع بسیار زیادی از نظر طرح و رنگ بوده و کاملا شبیه به سنگ می باشند.
- زیر ساخت فلزی نصب شده روی ساختمان مقاومت بیشتری نسبت به ملات های سیمانی دارند.
- زیرساخت و رانرهای آلومینیومی مستقیم روی ساختمان نصب نمیشوند و کمی فاصله دارند، به همین دلیل از میزان بار تحمیلی به بنا تا حد زیادی کاسته میشود.
- نوسانات دمایی و افزایش و کاهش ناگهانی آن هیچ تاثیری بر سرامیک ها و زیر ساخت ایجاد نمی کنند و به همین دلیل طول عمر بیشتری دارند.
- به دلیل استفاده از پیچ و مهره و کلیپس برای اتصال سرامیک به رانرها، باز و بسته کردن آنها به آسانی امکان پذیر است. لذا تعمیر تایل های دچار خرابی یا ترک و شکستگی آسان می باشد.
چرا نصب سرامیک خشک نیاز به تخصص دارد؟
- مهارت و تجربه: نصب سرامیک خشک به ظرافت و دقت بالایی نیاز دارد. متخصصان با تجربه، با تسلط بر دانش فنی و مهارتهای عملی، میتوانند این کار را با ظرافت و بدون نقص انجام دهند.
- انتخاب مصالح مناسب: تنوع سرامیکهای خشک و چسبهای مخصوص آنها، انتخاب را برای افراد غیرمتخصص دشوار میکند. متخصصان با شناخت دقیق انواع سرامیک و چسبها، میتوانند مناسبترین گزینه را با توجه به شرایط پروژه انتخاب کنند.
- آمادهسازی سطح: آمادهسازی صحیح سطح، از جمله صاف و تراز کردن آن، برای نصب سرامیک خشک ضروری است. متخصصان با ابزار و تجهیزات تخصصی، سطح را به طور کامل آماده میکنند تا از چسبندگی مناسب سرامیکها اطمینان حاصل شود.
- اجرا و نصب: نصب سرامیک خشک، ظرافت و دقت بالایی را میطلبد. متخصصان با رعایت دقیق اصول و قواعد نصب، از تراز و همترازی کامل سرامیکها، عدم وجود درز و شکاف و زیبایی ظاهری کار اطمینان حاصل میکنند.
- عیبیابی و رفع مشکلات: در فرآیند نصب سرامیک خشک، ممکن است با چالشهایی مانند ناهمواری سطح، ناهمترازی سرامیکها، عدم چسبندگی مناسب و … روبرو شویم. متخصصان با تجربه، با شناخت این مشکلات و تسلط بر روشهای رفع آنها، میتوانند به سرعت و به طور موثر آنها را حل کنند.
دیتیل سیستم ماسا
سیستم ماسا که در گروه سیستم های نمایان قرار گرفته اند، برای نصب سرامیک هایی با انوع ضخامت و حتی سنگ های 3 سانتی مورد استفاده قرار میگیرند. در اجرای این سیستم نیاز به کلمپ های مخصوصی می باشد تا به صورت کشویی درون ریل های آلومینیومی مخصوص این سیستم قرار گرفته به طوری که سرامیک یا سرامیک ها بر روی این کلمپ ها می نشینند . از جمله دیتیل های اجرای سرامیک در سیستم ماسا می توان به کلیپس دوبل فوقانی، براکت، اسپیسر و ریل، فنر استیل، کلیپس تک ابتدایی، کلیپس تک دو طرفه، کلیپس دو طرفه و کلپیس تک فوقانی اشاره نمود. این قطعات از جنس استیل 304 و ضد زنگ بوده و مقاومت بالایی در برابر فشار و همچنین تماس با مواد خورنده دارند.
دیتیل سیستم فاوتون
فاوتون نیز در گروه سیستم های نمایان قرار دارد و اجرای آن برای سرامیک هایی با ضخامت 8 تا 12 سانتیمتر گزینه ایده آلی به شمار می رود. تجهیزاتی از قبیل انواع ریل باکس و ریل دوبل، کلیپس استیل، لاستیک ضربه گیر، لاستیک درز عمودی، براکت، پیچ سربکس و ریل تک فاوتون از جمله دیتیل های اجرای نمای سرامیک خشک در این سیستم می باشند.
انواع نمای سرامیک خشک
در اجرای نمای سرامیک خشک همان طور که اشاره شد لازم است ابتدا متریال مناسب انتخاب شود. سرامیک پرسلان از کاربردی ترین گزینه های مورد استفاده در این نوع نما می باشد که در سه گروه تقسیم بندی شده و بر همین اساس می توان این نماها را دسته بندی کرد که عبارتند از:
- نما با سرامیک پرسلان فول بادی
- نما با سرامیک تراکوتا یا اسکترود
- نما با سرامیک پرسلان
سرامیک های فول بادی سطح صاف و یکدست داشته و در برابر نفوذ نم و رطوبت نیز مقاومت بالایی دارند و برای نما نیز می تون از آنها استفاده نمود. پرسلان های تراکوتا یا اکسترود به دلیل نحوه تولید خاصی که دارند، در برابر نم و رطوبت مقاومت بسیار بالایی داشته و نسبت به فول بادی ضخامت آنها کمتر است. از کاربردی ترین گزینه ها سرامیک های پرسلان می باشند که برای اجرای نمای خشک مورد استفاده قرار میگیرند. این نوع از سرامیک ها سطح کاملا صاف و یکدست داشته و از نظر قیمت نیز ارزان تر می باشند.
فروش تجهیزات نمای سرامیک خشک
کیفیت نصب سرامیک خشک ارتباط مستقیم با نوع دیتیل و تجهیزات زیر ساخت دارد. استفاده از متریال با کیفیت و ضد زنگ با استحکام بالا در برابر تحمل وزن سنگین سرامیک مورد بسیار مهمی می باشد که در زمان خرید باید به آن توجه داشت. تجهیزنما با سالها تجربه در زمینه فروش انواع دیتیل، رانر و کلیپس و چسب سرامیک، کیفیت خدمات خود را تضمین می کند. محصولات این مجموعه به سراسر ایران قابل ارسال بوده و همگی از قیمت مناسب و ارزانی برخوردار هستند. لازم به ذکر است، کارشناسان فروش تجهیزنما، علاوه بر ارائه تجهیزات نما، مشاوره رایگان جهت معرفی تیم های حرفه ای در زمینه اجرای انواع نمای خشک نیز ارائه می دهند. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید از طریق راه های ارتباطی پایین صفحه با تجهیزنما در ارتباط باشید.
قیمت نصب نمای سرامیک خشک
به دلیل تفاوت هایی که در نوع سیستم اجرای نما و همچنین سرامیک های استفاده شده در آنها وجود دارد، قیمت نصب سرامیک خشک در بازه گسترده ای تغییر می کند. مهم ترین عامل که می تواند منجر به افزایش یا کاهش قیمت شود، نمایان یا پنهان بودن سیستم و نحوه اجرا و نوع تجهیزات و دیتیل های به کار رفته در آنها می باشد. علاوه براین، برند تولید کننده دیتیل ها نیز تاثیر بسزایی بر قیمت نصب سرامیک خشک دارد. قطعات وارداتی به دلیل نوسانات نرخ ارز گران تر از نوع داخلی بوده و قیمت های آنها نیز همیشه در حال تغییر می باشد. برای استعلام قیمت تجهیزات و دیتیل های نمای خشک می توانید با کارشناسان تجهیزنما تماس بگیرید.
علاوه بر موارد فوق، مدل و طرح نما نیز بر قیمت ها تاثیرگذار است و هر چه طرح ها پیچیده تر و شلوغ تر بوده و متراژ بنا بیشتر باشد، به همان نسبت نیز هزینه نهایی اجرا افزایش پیدا خواهد کرد
انواع روش اجرای نمای سرامیک خشک
علاوه بر تفاوت هایی که در نوع سرامیک استفاده شده برای این نوع نما وجود دارد، در نحوه اجرای کار نیز با هم فرق دارند. هر یک از این روش ها دارای مزایا و معایب خاصی بوده و متناسب با شرایط محیط و ساختمان می توان گزینه مناسب را انتخاب نمود. در یک دسته بندی کلی می توان آنها را به دو گروه اجرای نمای نمایان و پنهان تقسیم بندی کرد که هر یک دارای زیرمجموعه های متعددی هستند.
اجرای نمای سرامیک خشک نمایان
در چیدمان سرامیک ها و نصب آنها بر روی نما، بخشی از تجهیزات و گیره های استفاده شده برای محکم کردن آنها قابل مشاهده است. به همین دلیل به این روش ها نمایان گفته میشود. این روش دارای چهار زیرمجموعه می باشد که عبارتند از:
سیستم فاوتون
در سیستم فاوتون ابتدا ریل های آلومینیومی در زیر سازه تهیه شده و سپس سرامیک ها با کلیپس های مخصوص از جنس استیل ضد زنگ بر روی آنها قرار میگیرند. به منظور جلوگیری از لغزش و همچنین فیکس شدن سرامیک های نصب شده بر روی ریل های آلومینیومی در زیر آنها از پلاستیک های EPDM استفاده میشود.
سیستم ترک
از دیگر روش های کاربردی برای اجرای نمای سرامیک خشک می توان به سیستم ترک اشاره نمود که اولین باردر کشور ترکیه طراحی و اجرا شده است. در این سیستم ها سرامیک داخل ریل های آلومینیومی قرار گرفته و توسط کلیپس های مخصوص محکم میشوند. در این روش سرامیک داخل لبه نگهدارنده کلیپس قرار میگیرد و به همین دلیل استحکام بسیار بالایی دارد.سیستم ترک بسیارشبیه به سیستم فاوتون می باشد ولی نوع کلیپس های نگهدارنده سرامیک در آنها متفاوت بوده و به صورت کلی سیستم اکونومی تر و کم مقاومت تری نسبت به سایر سیستم های سرامیک خشک نمایان می باشد.
سیستم ماسا
در این سیستم از کلمپ های مخصوص و بزرگی برای نگهداری سرامیک ها استفاده میشود. بخشی از این کلمپ ها در لبه های سرامیک قرار گرفته و از بیرون قابل مشاهده بوده و گزینه ای کاربردی برای سرامیک با ضخامت زیاد و حتی سنگ های خشک تا 3 سانتیمتر می باشد . این سیستم به دلیل استفاده از کلمپ ( کلیپس های بزرگ استیل ) یکی از کاملترین ترین سیستم های سرامیک خشک نمایان در دنیا می باشد.
سیستم کلیپس چهار طرفه
به منظور کاهش قیمت اجرای نمای خشک سرامیک، در این روش از کلیپس های مخصوصی استفاده میشوند که به صورت صفحه ای بوده و قابلیت اتصال همزمان چهار لبه از چهار سرامیک را دارا هستند و با توجه به سلب بود و عدم فاصله در بین سرامیک ها در صورت جابه جایی سازه امکان فشار به سرامیک های روی نما و شکسته شدن آنها وجود دارد و گاهی دیده شده است که کلیپ های سرامیک به صورت مستقیم بر روی زیرساخت فولادی قرار میگیرند که این عمل با حذف ریل های آلومینیومی خطر شکست سرامیک در نما را دو چندان می کند .
اجرای نمای سرامیک خشک پنهان
به منظور حفظ زیبایی و ایجاد نمایی کاملا صاف و یکدست از روش هایی پنهان برای اجرای نمای سرامیک خشک نیز استفاده میشود. این گروه دارای چهار زیرمجموعه می باشد که در شرایط مختلف می توان از آنها استفاده نمود که عبارتند از:
- سیستم کیل: سیستم کیل یا انکربولت به نوع خاصی از اجرای نمای پنهان گفته میشود که در زیرساخت آنها از پروفیل های آلومینیومی افقی و ریل های فولادی عمودی استفاده میشود. ریل های آلومینیومی بر روی شبکه فلزی بسیار مقاوم عمودی محکم شده و سرامیک ها با پیچ های مخصوص بر روی زیر ساخت متصل میشوند. نوع رولپلاک استفاده شده در این نما از جنس استیل 304 انکربولت بوده و پس از ورود به سوراخ های ایجاد شده روی سطح، باز شده و به همین دلیل استحکام بسیار بالایی دارند.
- سیستم شیاری: در اجرای این سیستم ابتدا لازم است پشت سرامیک شیار با عمق های استاندارد ایجاد شود. سپس با چسب های مخصوص کلیپس ها درون شیار محکم شده و در نهایت سرامیک روی ریل آلومینیومی قرار میگیرد.
- سیستم چسبی: همان طور که از نام سیستم مشخص است، برای اتصال سرامیک به ریل های آلومینیومی زیر ساخت از چسب های مخصوص استفاده میشود. از این روش بیشتر برای نصب سرامیک هایی با ابعاد بالا استفاده می شود ولی برای سرامیک هایی با ابعاد نرمال ( 60*120 سانتیمتر ) نیز کاربرد دارد.
- سیستم پیمی: برای سرامیک هایی که ضخامت بالایی دارند، در این روش از پیم های فلزی بسیار مقاوم استفاده شده و سرامیک به زیرساخت متصل میشود.
دیتیل سیستم کلیپس چهار طرفه
سیستم کلیپس چهار طرفه از جمله روش های نمایان می باشد که برای انواع سنگ و سرامیک کاربرد داشته و مورد استفاده قرار میگیرد. کلیپس تک میانی، کلیپس دو طرفه، ریل کلیپس چهار طرفه، کلیپس تک ابتدایی و کلیپس دوبل ابتدایی دیتیل های اجرای نمای سرامیک با این سیستم می باشند.
دیتیل سیستم ترک اجرای سرامیک خشک
سیستم ترک که توسط برند ترکیه ای معرفی شده است، در برخی از نماها مورد استفاده قرار میگیرد. برای اجرای این سیستم به دیتیل هایی از قبیل ریل تک، کلیپس، فنر میانی، کلیپس چرخشی ، لاستیک ضربه گیر، پیچ و همچنین ریل دوبل نیاز می باشد.
دیتیل سیستم شیاری
در سیستم شیاری ابتدا پشت سرامیک شیار ایجاد شده و سپس کلیپس درون آن با چسب محکم شده و سپس روی رانر یا ریل آلومینیومی قرار میگیرد. برای پیاده سازی این سیستم به دیتیل هایی از قبیل ریل و قطعه مخصوص شیار ( گیزلی ) نیاز می باشد که همگی فلزی و مقاوم هستند.
دیتیل سیستم کیل
از بهترین سیستم های اجرای نمای سرامیک خشک می توان به نوع پنهان آن اشاره نمود که ظاهر زیبایی را برای ساختمان ایجاد می کنند. یکی از بهترین و کاربردی ترین سیستم ها، کیل می باشد که دیتیل هایی از قبیل ریل، انکر استیل مخصوص ، پیچ استیل ، لقمه نگهدارنده، فوم و … برای آن استفاده میشوند.
خرید دیتیل اجرای سرامیک خشک
گروه تجهیزنما یکی از بزرگترین تیم های فروش قطعات اجرای سرامیک خشک می باشد که سیستم های مختلف نمایان و پنهان را در بر میگیرد. مجموعه محصولات این گروه به صورت عمده و جزئی قابل سفارش بوده و به سراسر ایران نیز ارسال می گردد. لازم به ذکر است، کارشناسان فروش تجهیزنما با ارائه مشاوره رایگان، تمام جزئیات و ویژگی های فنی دیتیل ها را قبل از خرید ارائه می دهند.
مهم ترین ویژگی ها در دیتیل اجرای سرامیک خشک
با توجه به اینکه نگهدارنده اصلی سرامیک ها بر روی نما، زیرساخت فلزی و دیتیل های به کار رفته در سیستم اجرا می باشند، به همین دلیل اهمیت بسیار بالایی دارند. این دیتیل ها در فضای باز نصب میشوند و به همین دلیل باید در برابر شرایط محیطی استحکام و مقاومت کافی را داشته باشند. در انتخاب و خرید دیتیل اجرای نمای سرامیک لازم است به چند فاکتور زیر توجه شود:
- دیتیل ها باید ضد زنگ باشند و تماس با مواد خورنده منجر به پوسیدگی آنها نشود. بارش باران های اسیدی در شهرهای بزرگ و آلوده نباید روی این قطعات تاثیر منفی ایجاد کند.
- استحکام تمام دیتیل ها باید تضمین شده باشد.( دارای محاسبات لازم باشد ) وزن سرامیک های نما سنگین می باشد و به همین دلیل این قطعات همگی باید استحکام کافی را دارا باشند. علاوه براین، فشار یا ضربه ای که به دلایل مختلف به نما وارد میشود، نباید عملکرد دیتیل ها را تحت تاثیر قرار دهد.
- برای هر یک از سیستم های اجرای نما نیاز به دیتیل های مخصوص همان سیستم بوده و اندازه و ابعاد باید کاملا استاندارد باشند.
قیمت دیتیل اجرای سرامیک خشک
در تعیین قیمت دیتیل اجرای نمای سرامیک خشک فاکتورهای متعددی نقش دارند که از مهم ترین آنها، نوع سیستم اجرا می باشد. با توجه به نوع سیستم، شکل ظاهری قطعات به کار رفته در آنها نیز با هم متفاوت می باشند. همچنین لازم به ذکر است، قیمت فلزات همیشه با نوسان مواجه می باشد و با توجه به اینکه دیتیل ها اغلب فلزی می باشند، به همین دلیل هزینه خرید آنها با تغییر مواجه می گردد.
سوالات متداول دیتیل اجرای سرامیک خشک
دیتیل اجرای سرامیک خشک چیست؟
برای نصب سرامیک ها روی نمای ساختمان به این روش نیاز به تجهیزات فلزی متعددی می باشد که اصطلاحا به آنها دیتیل گفته میشود. در واقع دیتیل اجرای سرامیک خشک همان جزئیات و قطعاتی گفته میشود که برای نصب سرامیک و سنگ به روش خشک مورد استفاده قرار میگیرند.
خرید دیتیل اجرای سرامیک خشک به چه صورت است؟
گروه تجهیزنما یکی از بزرگترین تیم های فروش قطعات اجرای سرامیک خشک می باشد که سیستم های مختلف نمایان و پنهان را در بر میگیرد. مجموعه محصولات این گروه به صورت عمده و جزئی قابل سفارش بوده و به سراسر ایران نیز ارسال می گردد.
قیمت دیتیل اجرای سرامیک خشک چیست؟
قیمت فلزات همیشه با نوسان مواجه می باشد و با توجه به اینکه دیتیل ها اغلب فلزی می باشند، به همین دلیل هزینه خرید آنها با تغییر مواجه می گردد.
سلام من دانشجوی معماری هستم و برای پروژم از مطالب سایت شما استفاده می کنم، خواستم تشکر کنم از مطالب خوبتون