سرامیک خشک نما
سرامیک خشک نما نوع خاصی از سرامیک با مقاومت بسیار بالا در برابر جذب نم و رطوبت می باشد که بدون ملات روی زیرساخت های فولادی نصب میشوند. این سرامیک ها نه تنها از نظر رنگ بندی و شکل ظاهری، بلکه از نظر میزان ضخامت و ویژگی های فیزیکی و مقاومت و استحکام نیز متفاوت هستند. تجهیزنما؛ تیم فروش دیتیل اجرای سرامیک نما، در ادامه ویژگی های مهم این نوع متریال را معرفی و نحوه نصب آنها را شرح خواهد داد.
فروش اجزای نصب سرامیک خشک نما
تجهیزنما از بزرگترین و باسابقه ترین تیم های فعال در حوزه فروش دیتیل و اجزای نصب نمای خشک می باشد. این مجموعه قطعات مورد نیاز برای انواع سیستم های پنهان و نمایان را با قیمت مناسب ارائه داده و امکان ارسال به سراسر ایران را فراهم نموده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید از طریق راه های ارتباطی پایین صفحه با کارشناسان این مجموعه تماس گرفته و مشاوره رایگان قبل از خرید دریافت نمایید.
قیمت دیتیل نصب سرامیک خشک نما
علاوه بر تفاوت هایی که در قیمت سرامیک ها وجود دارد، هزینه نهایی اجرای این پروژه ها تا حد زیادی به نوع دیتیل استفاده شده در مرحله نصب بستگی دارد. هر اندازه کیفیت در این قطعات بالاتر باشد، بدون شک قیمت آنها نیز گران تر خواهد بود. علاوه براین، قیمت دیتیل نصب سرامیک خشک نما تا حد زیادی به قیمت فلزات وابسته می باشد. به دلیل نوساناتی که در قیمت فلزات وجود دارد، به همین دلیل نرخ قطعات مختلف از قبیل کلیپس و رانر و غیره با تغییر مواجه خواهد شد. برای استعلام قیمت روز تمام قطعات و دیتیل های مورد استفاده در اجرای نمای خشک می توانید با کارشناسان تجهیزنما تماس بگیرید.
سرامیک خشک نما چیست؟
اولین و مهم ترین تفاوت در نمای خشک با سایر نماها در متریال به کار رفته در آنها می باشد. یکی از پرکاربردترین متریال های این نوع نما، سرامیک با استحکام بسیار بالا و کاملا مقاوم در برابر نم و رطوبت است. سرامیک هایی که برای این نوع نما استفاده میشوند بدون ملات های سیمانی بر روی سطح قرار گرفته و فرآیند تولید متفاوتی با سایر سرامیک های معمول دارند. ویژگی های سرامیک خشک نما عبارتند از:
- مقاومت بسیار بالا در برابر نم و رطوبت؛ نوع مرغوب این سرامیک ها کمتر از 5/0 درصد رطوبت را جذب می کنند.
- استحکام بسیار بالا در برابر فشار و ضربه؛ به دلیل روند تولید خاصی که دارند و فشارهایی که به آنها برای شکل گیری وارد میشود، مقاومت زیادی پیدا می کنند.
- عدم انبساط و انقباض زیاد؛ نوسانات دمایی و گرما و سرمای شدید منجر به انبساط و انقباض نشده و در نتیجه دچار ترک و شکستگی و فشار وارد کردن به تایل های کناری نخواهند شد.
- دارای سطح نسوز؛ استفاده از سرامیک خشک نما باعث میشود در شرایط آتش سوزی نما کاملا ایمن باشد و آتش را به سایر بخش ها منتقل نکند.
- قیمت ارزان نسبت به سنگ
- اجرای بسیار سریع به دلیل عدم نیاز به ملات های سیمانی
- عدم تحمیل وزن زیاد به ساختمان برخلاف نماهای سنگی
- تنوع بسیار بالا در طرح و رنگ
انواع سرامیک خشک نما
سرامیک های مورد استفاده برای نمای ساختمان را می توان به دو دسته کلی تقسیم بندی کرد که هر یک دارای زیرمجموعه های زیادی هستند. این سرامیک ها عبارتند از:
- سرامیک مجوف: از اصلی ترین ویژگی های این نوع سرامیک می توان به وجود سوراخ در ضخامت آنها اشاره نمود. علاوه براین، روند تولید سرامیک مجوف کاملا با نوع توپر متفاوت است. خمیر این نوع سرامیک پس از آماده سازی درون دستگاه اسکتروژن قرار گرفته و قالب گیری میشود. در حالت کلی این نوع سرامیک کمتر از نوع توپر کاربرد داشته و مقاومت کمتری در برابر نفوذ نم و رطوبت دارند.
- سرامیک توپر: از بهترین نوع سرامیک خشک نما می توان به نوع توپر اشاره نمود. این سرامیک ها با فشار بسیار زیاد به خمیر قالب گیری شده و به همین دلیل در بالاترین سطح مقاومت در برابر نفوذ نم و رطوبت قرار دارند. علاوه بر مقاومت بالا در برابر جذب نم و رطوبت، قیمت این نوع سرامیک نیز ارزان تر از مجوف می باشد.
اجرای سرامیک خشک نما
علاوه بر تفاوت هایی که در میزان نفوذپذیری نم و رطوبت در این نوع سرامیک وجود دارد، نحوه اجرا و نصب آنها نیز متفاوت است. همان طور که اشاره شد، ملات سیمانی در این نوع نما با زیرساخت فولادی و دیتیل های فلزی از قبیل براکت آلومینیومی و غیره جایگزین میشود. دیتیل های مورد استفاده برای نصب این سرامیک ها با توجه به سیستم و نحوه نصب کاملا متفاوت می باشند.
در اجرای سرامیک خشک نما از دو شیوه نمایان و پنهان استفاده میشود که کاملا با هم تفاوت دارند:
- اجرای نمایان سرامیک خشک نما: در این نحوه اجرا ابتدا زیرساخت فولادی بسیار مقاوم روی سطح نما نصب و آماده سازی میشود. سپس ریل های آلومینیومی با براکت فولادی و غیره نصب شده و تایل های سرامیکی با کلیپس های استیل و سایر تجهیزات روی ریل قرار میگیرد. دلیل نام گذاری این سیستم مشخص و قابل رویت بودن بخشی از لبه های کلیپس و تجهیزات زیرین روی سرامیک است. سیستم فاوتون، ترک، ماسا و کلیپس چهار طرفه در اجرای نمایان نما مورد استفاده قرار میگیرند.
- اجرای پنهان سرامیک خشک نما: مانند سیستم های نمایان، در این شیوه نیز ابتدا زیرساخت فلزی آماده شده و ریل های مخصوص روی آن نصب میشوند. سپس تایل های سرامیکی به گونه ای روی ریل آلومینیومی قرار میگیرند که هیچ نشانه ای از آنها روی سرامیک مشاهده نیست. روش های چسبی، شیاری، پیمی و کیل از جمله سیستم های پرکاربرد در این زمینه می باشند. با توجه به اینکه تمام دیتیل های اجرای نما و زیرساخت غیر قابل مشاهده می باشند، به همین دلیل کیفیت آنها اهمیت بسیار زیادی داشته و به شدت بر میزان استحکام سرامیک روی نما تاثیرگذار است.
چرا از سرامیک خشک نما استفاده می شود؟
با توجه به مواردی که در طول متن به آن اشاره شد، دلایل متعددی برای استفاده از سرامیک خشک نما وجود دارد. از مهم ترین آنها می توان به قیمت ارزان تر آنها نسبت به نماهای سنگی اشاره نمود. لازم به ذکر است، برخی از این سرامیک ها طرح سنگ داشته و شباهت بسیار زیادی با آنها دارند. به همین دلیل می توان با قیمت ارزان و با سرعت بیشتر نمایی مشابه با سنگ مرمر و گرانیت و تراورتن را با سرامیک اجرا نمود.
سوالات متداول سرامیک خشک نما
سرامیک خشک نما چیست؟
اولین و مهم ترین تفاوت در نمای خشک با سایر نماها در متریال به کار رفته در آنها می باشد. یکی از پرکاربردترین متریال های این نوع نما، سرامیک با استحکام بسیار بالا و کاملا مقاوم در برابر نم و رطوبت است.
انواع سرامیک خشک نما چیست؟
سرامیک مجوف: از اصلی ترین ویژگی های این نوع سرامیک می توان به وجود سوراخ در ضخامت آنها اشاره نمود. علاوه براین، روند تولید سرامیک مجوف کاملا با نوع توپر متفاوت است.
سرامیک توپر: از بهترین نوع سرامیک خشک نما می توان به نوع توپر اشاره نمود. این سرامیک ها با فشار بسیار زیاد به خمیر قالب گیری شده و به همین دلیل در بالاترین سطح مقاومت در برابر نفوذ نم و رطوبت قرار دارند.
قیمت دیتیل نصب سرامیک خشک نما چیست؟
علاوه بر تفاوت هایی که در قیمت سرامیک ها وجود دارد، هزینه نهایی اجرای این پروژه ها تا حد زیادی به نوع دیتیل استفاده شده در مرحله نصب بستگی دارد. هر اندازه کیفیت در این قطعات بالاتر باشد، بدون شک قیمت آنها نیز گران تر خواهد بود.
I am extresmely satisfied ԝith my purchase
аnd deciding thіs particular model.